Mmoro~

Alotetaan siitä, että mä tykkään leipomisesta. Ihan pirun paljon! On ihanaa tehä kaikenlaisia muffineja, kakkuja pipareita, keksejä....... ja niin päin pois. Mut vielä ihanampaa on ehdottomasti koristella niitä kaikkia. AHH ihanaa puuhaa, yks päivä tein suklaamuffineja ja siihen sellasen ihanan kuorrutuksen päälle a la jenkkilandia   Ja yhtenä jouluna tein kaikille kavereille sokerikuorrutetut piparit ~~

 

Ok, koska oon tällänen leipurinalku, on mulla, niinkuin varmaan jokaisella kokkaajalla, pieni kunnioitus (kuulostaa hullulta) jokaiselle kokkaukselle, jonka teen. Vaikka menis pieleen ei se mitään. Kerran tein kääretortun, ja se meni vähän mönkään. Se levis, ja täytettä oli ihan liikaa. Näky oli hirveä ("tää näyttää ihan puolkuolleelta turskalta!!"), mutta maku taivaallinen.
Ja tästä pääsen kieron mielenmutkistuman kautta asiaan. Vaikka kuinka inhoisinkin/rakastaisinkin luomustani, en ikinä (!!!) antaisi sille reseptiä kirjoittaessani nimeksi "Puolikuolleen turskan näköinen tekele".  Arrhghh silmiin melkein sattuu, kun näen jotain tälläistä.

 

~~ Inspiroiduin tähän kirjoitukseen, kun näin tuohon tyyliin otsikoidun reseptin jossain........

 

 

~SH kuittaa

Kaikki on mahdollista, paitsi pyöröovesta hiihtäminen.