Terve.


Kirjoitan aika paljon aika ajoin. Tykkään erityisesti kirjoittaa tarinoita ja mielipiteitä, mutta koulussa en niitä tee, ellei käsketä. Siinä on jotain pakkopullan omaista vivahdetta, joka on tappanut inspiraationi usempaan kertaan.


Käyn siis lukiota tällä hetkellä, olen ekaluokkalainen! Jännää, eikö.

Luen kieliä. Saksaa, venäjää, ruotsia, englantia unohtamatta tuota iki-ihanaa äidinkieltämme. Helpoin näistä kaikista on mielestäni Venäjä... Ehkä mielenkiintoni johtuu tuosta meille vieraasta kirjoitustavasta ja antaa motivaatiota oppia.. En ole ihan varma. Slaavilaiset kielet on kivoja :)
Hups, unohdin sanoa. Puhun myös puolaa. Se helpottaa ainakin venäjän opiskelua.


Yritän parhaimpani mukaan aina katsoa ja ajatella asioista objektiivisesti, ottaa erilaisia näkökulmia ja yrittää myös epäillä omaa kantaani. Aina tämä ei onnistu, mutta parhaani teen. Ja hyvä niin.

Oikeasti olen realisti. Ajattelen asiat niinkuin ne ovat, ja sanon mielipiteeni ääneen. Jos joku vatipää tallaa tahallaan varpaalleni, hän saa myös kuulla teostaan. Eli toisin sanoen temperamenttia riittää. Ja asennetta. Vai miksikä sitä kutsutaan?


Sitten jotain jännää harrastuksista...

JA NIITÄ RIITTÄÄ!

  • tanssia
  • tennistä
  • käsitöitä
  • kirjoittamista
  • lukemista
  • valokuvaamista

ja sillain. Kuuntelen musiikkia. PALJON. En lataa sitä netistä, koska

  1. se on laitonta
  2. laatu on useimmiten surkeaa
  3. Levyjä on kiva keräillä

Kuten edellä sanoin, kuuntelen paljon musiikkia. Ja aika lailla kaikenlaista musiikkia. Metallia, rockia, rappiäkin toisinaan. Riippuu fiiliksestä. Levyjä keräilen ja ostan niitä useimmiten alennuksesta. Ja kirppareilta! Yks päivä löysin Ari Koivusen tupla-cd:n kirpparilta :P Lähti mukaan samantien!


Luen paljon myös kirjoja, viimeisin lukukokemus sijoittui Jane Austenin Ylpeys ja ennakkoluuloon. Äidinkielenopettajani sanoi, että se varmasti vaati paljon lukuaikaa ja keskittymistä. Ja  että on hienoa, että sain sen luettua päivämäärään mennessä.
Heh, luin sen viikossa.
Hyvä kirja oli, en muuta turise. Noi rakkausromaanit on viimeaikoina iskeny aikas hyvin.

 

Tässä oli nyt jotain.

Tack och hej
~Sitrus

Miksi tyytyä olemaan vaikea, kun pienellä vaivalla voi olla täysin mahdoton?