~mmörö

Tän päivän lause kuuluu näin:

"Se tunne, kun pakotat isosiskon tekemään ruokaa koko poppoolle!"

Eli siis, tänään tulin kotiin, tein kaikennäköistä kotihommaa ja kaiken tämän päätteeksi liikutin luitani crosstrainerilla. Valitsin siihen sellaisen ~40min ohjelman ja aloin polkea. Kun ohjelmaa oli jäljellä about 20 minuuttia, rakas isosiskoni tuli kotiin.

Sisko on 18wee, ehkä vähän toimeton tai jotain. Sellaiset jutut kuin ruoanlaitto, silittäminen, astianpesukoneen tyhjentäminen ja pyykkien laittaminen koneeseen & niiden ripustaminen ei kuulu sen sanavarastoon.

No siis näin. Olin luvannut äidille, että teen ruokaa. En kuitenkaan kesken treenaamisen lähtenyt mitään tekemään, vaan passitin siskon lieden ääreen. Suunnitelmassa oli kalaa ja vihanneksia. Ei mitään maailman kaatavan vaikeaa.

Kalasta piti ottaa nahka pois, joten siitä tuli ongelma. Parin v*tun ja prkeleen ja muutaman kiukkukohtauksen jälkeen kala ja vihanneksen oli kypsymässä uunissa. Loppujen lopuksi, mikä siinä oli niin kamalaa, että aluksi piti sanoa: "no en v*ttu varmana tee" ? Ok, kun ei ole tottunut tekemään niin ei kaikki aina heti onnistu. Ja sitäpaitsi ei jokainen ole seppä syntyessään.

~

Nyt mua odottaa pitkin hampain sellainen ilkea asia nimeltänsä läksyt huomiseks. Äidinkielen tunnille pitäis pieni puheenpätkä valmistella... ja kasa muitakin läksyjä... Siis.

 

~SH kuittaa

Älä itke äläkä raivoa. Ymmärrä.
~Baruch Spinoza